REBECCA BOSTRÖM

Sundsvall!!

Publicerad 2009-08-27 21:02:09 i ,

Tänkte berätta lite om Sundsvall som var den senaste tävlingen. Spelade då nämligen Norrporten open. Bara tredje open tävlingen för mig tror jag... Iallafall så började det riktigt stabilt första dagen. Jag gick + 1 första nio och +1 andra nio. Så gjorde en personlig förbättring score mässigt. TUMMEN UPP!  Låg då alltså tvåa inför finaldagen och jag fick gå i ledarboll.. Nerverna började naturligtvis komma... typiskt mig =( Så sköt +8 första nio. Sen peppade jag till mig och gick +2 in så blev väl skapligt ändå. Tappade några placeringar och hamnade 7:a och 3:a bland amatörerna :-)  Jag kan inte vara annat än nöjd. Var typ hur "ung" som helst jämnfört med dom andra gamlingarna.. hehe
Nu håller jag på och tränar med mig sving lite, den har blivit en aning för flack! Men det är inga stora bekymmer så det ska nog fixa sig nu till Skandia riks i helgen. Jätte taggad till den eftersom att jag har hittat formen nu känner jag. Sedan helgen efter den tävlingen så är det Riksfinal i Skandia Cup. Årets roligaste tävling enligt mig!!! Den ska spelas i Kil.

pusshej

Om

Min profilbild

Rebecca Boström

19 årig tjej på vift i staterna! Här kan ni följa mitt liv i USA. Jag är en golfspelare som just nu befinner mig i Tyler, Texas, och pluggar på TJC, Tyler Junior College. Jag skriver om min vardag här i staterna och allt mellan himmel och jord!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela