REBECCA BOSTRÖM

hejhej

Publicerad 2009-06-18 17:32:24 i ,

Nu var det ett bra tag sen. Har haft fullt upp och har glömt bort att blogga. Men nu tog jag tiden till att sitta ner här. Är nämligen sjuk så det fanns bara ett alternativ. DATORN.
Kom hem igår från skandia tour riksen i Gävle =)  jag klarade cuten trots förkylning och vädret. Vi spelade den nya mästerskapsbanan Avan och den var inte lätt i vind och från backtee ! eller vad sägs som ett par 4 som är 400 meter , i motvind ;) ?
fick helt enkelt spela det som en par 5:a och försöka göra birdie :)
Men efter klarad cut ,efter 36 hål, så var det matchspel dag 2.  Jag förlorade dock den matchen på hål 17. Men spelade grymt bra golf. Både jag och min motståndare spelade bra. Jag var 5 över när jag gick ifrån 17 där jag hade gjort en boggie. Inte dåligt. Så jag kunde inte vara annat än nöjd efter det spelet. Förkylningen var ju inte bättre heller...
Nästa vecka skulle det vara tävling i Rättvik, men jag måste hoppa över den för att jag är tvungen att vara med i klubbkvalet på hagge inför skandia cup, annars får inte jag delta i nästa omgång. Är nog säkert själv i min klass så jag får spela mot mitt hcp =)

ha det bra allihopa, nu ska jag ta och lägga mig i soffan och sova!

Om

Min profilbild

Rebecca Boström

19 årig tjej på vift i staterna! Här kan ni följa mitt liv i USA. Jag är en golfspelare som just nu befinner mig i Tyler, Texas, och pluggar på TJC, Tyler Junior College. Jag skriver om min vardag här i staterna och allt mellan himmel och jord!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela