REBECCA BOSTRÖM

Nu är bloggen i gång igen!

Publicerad 2010-06-23 20:02:17 i ,

Tjenatjena!

Efter att skola och träning/tävling varit prio ska jag börja blogga igen =).
Jag sitter just nu i husvagnen på Täby golfklubb. Skandia Tour regional.
Förra omgången kan jag passa på att berätta, att jag spelade bra nere på västkusten (Skandia tour Riks) :)
Skaftö GK lirades och jag låg på 16 plats efter dag 1.  Jag hade gjort en 76 (+7) och (+13). Närspelat var inte som jag ville... Dag 2 kom jag igen bra och var 3 under par efter 7 hål, kom in på -2 första nio och höll in skapligt sista nio också och det blev ett resultat på 70 (+1). plockade 8 platser så slutade på en åttonde plats :)
Person bästa!
Idag har jag spelat 36 hål. Första 18 gick jag 75 (+3). tre bättre än handicap! :) och sedan ledde jag tävlingen också! =)
Sista 18 började jag bra, men gjorde en dubbel på Täbys omtalade hål... artonde... inte lätt hål men men. Jag kämpade på sista nio i värmen (ungefär 30 grader i solen) och gjorde en dålig dubbel på ett korthål, annars funkade spelet precis som tidigare. Jag var stabil och säker och gjorde "bra" missar. Sista hålet slog jag en lite dålig drive, och hamnade i tjock ruff men lite träd grenar ivägen men fick på en bra träff och enligt publiken var den en dm från att bli grym! men olyckligtvis rullade den ner i bunkern... greenerna var riktigt snabba, lite ovant när man kommer från dalarna.. hehe! stimpen låg på 9,7. Iallafall så lyckades jag få upp bunkerslaget hyffsat bra.. lite lång dock. Puttade nära hål - gick nästan i men, 1m ifrån... kanske var det nerverna som började spöka eller att hettan blossa upp i ansiktet och fokusen var sämre... men jag missade putten...................................... hade jag satt den hade jag fått spela särspel men ett slag i från blev jag, två slag ifrån vinst. Men ingenting att deppa ihop för, nya tag inför nästa tävling igen :D

kramkram!



 


Om

Min profilbild

Rebecca Boström

19 årig tjej på vift i staterna! Här kan ni följa mitt liv i USA. Jag är en golfspelare som just nu befinner mig i Tyler, Texas, och pluggar på TJC, Tyler Junior College. Jag skriver om min vardag här i staterna och allt mellan himmel och jord!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela