REBECCA BOSTRÖM

Vilken dålig uppdatering..

Publicerad 2009-07-26 18:40:11 i ,

Supercamp är avklarat för ett ganska bra tag sen .. =) Och berätta allt vi gjorde där skulle ta mig ett bra tag! Så om ni vill veta lite mer därifrån så går ni in på länken Supercamp till höger ------>

Mycket träning har det varit också, så nu börjar jag känna mig i form! Perfekt, många fina tävlingar kvar =)
Kom nyligen hem från skandia tour riks i Tortuna.
Tävlingsformen: 36 - cut - match - match.  (3 dagars spel om man kommer till final).

Jag spelade på:
första rundan: 82 (+10)
andra: 77(+5)

Kan ju berätta att jag gjode två tripplar och en dubbel på 82an och en trippel på 77 an.. så spelade alltså mycket bra förutom de!

Så jag klarade cuten med 5 slag. Sedan dag 2 var det dags för matchspel. Spelade mot Emelie Andersson, hon var ett upp efter 9. Klantade till en dubbel på 9 an...
Sen tog jag igen lite och vi var lika inför 16, (och jag var 1 under par sista nio, 2 totalt). Boggie i scorekortet på mig och Emelie var 1 up igen.. inför 18 var ställningen lika dant. Jag hade en bra birdie putt för att dela och skapa särspel där efter men putten va inte den lättaste, nedför och lutning 5m.
Så jag förlorade på 18 hålet =( Surt att förlora i match när man spelar bra golf... Men sånt är livet!
Kom på delad 9 iallafall. Inte bra poäng för de.

På tisdag drar jag iväg till Snöån för att spela in till Skandia cup omgång 2/4 som ska spelas på onsdag.
Önska mig lycka till :)

Tävling på gotland

Publicerad 2009-07-07 10:57:53 i ,

Har nyligen spelat en skandia riks på Gumbalde g&cc på gotland :) Banan var riktigt fin tyckte jag. Första rundan förstörde allt... det blev en 86a. Sen spelade jag på en 77 (+6) och 78 (+7). så lite bättre! slutade på en 15 onde plats. Klarade cuten precis :) Men nya tag igen nu nästa tävling :) Kan hända att jag åker upp till Sundsvall och spelar en pro am tävling :) Berättar mer senare. Nästa vecka är det Super Camp också, mycket på en gång nu :O Den här veckan som startas imorn, blir det massor med löpning och styrke träning :) och även några tävlingar på klubben :) alltid lika kul!

Om

Min profilbild

Rebecca Boström

19 årig tjej på vift i staterna! Här kan ni följa mitt liv i USA. Jag är en golfspelare som just nu befinner mig i Tyler, Texas, och pluggar på TJC, Tyler Junior College. Jag skriver om min vardag här i staterna och allt mellan himmel och jord!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela