REBECCA BOSTRÖM

Riksfinal !

Publicerad 2010-09-12 14:31:16 i ,





Riksfinal i Falköping AVKLARAD!

Blev några kalla ronder i södra Sverige.. vi hade frost varje morgon och försenad start. Men sedan kikade solen fram och det blev kanon! Första dagen gick jag ut på banan med självförtroendet på topp, och det funkade faktiskt! Mina järnslag sedan tidigare funkade inte som de skulle, men jag räddade med mitt grymma närspel. Första nio hade jag 10 puttar... och två green träffar. hehe så startade rundan på par. härligt !  Sen kom det en knackig dubbel och jag började sjunka ihop med kroppspråket... men när jag låg +5 med bara 3 hål kvar att spela tog jag mig i kragen och gjorde två par och en birdie, hamnade på +4 och låg delad tvåa med Emma Nilsson. Lynn Carlsson låg i ledningen på +1 !

Dag två gick jag ut sent i ledarboll, mitt mål var att hålla min placering ! Började med två tunga boggies... men vände snabbt med två riktigt bra birdies! Spelet gick helt okej , både upp och ner hela rundan. Men eftersom det blev försenat på morgonen hann vi 16 åringar inte gå runt 18 hål, så vi fick bara gå 15 hål............. många muntra miner av spelarna/föräldrarna??? not.... aja, bara gilla läget!  Kom in på +7. Emma nilsson krossa banan och gick under par och tog hem segern, Lynn tappade och blev tvåa, sedan kom lille jag på 3:e plats ! Person bästa i Skandia Cup !  hade en 5 plats sedan tidigare som 13 åring.  Sänkte mig från 4,0 till 3,5 under dessa dagar =)

Puss på er !

ÄNTLIGEN DATOR!

Publicerad 2010-09-01 19:47:02 i ,

Nu har jag flyttat in i uppsala på elitidrottsgymnasiet ! Och jag fick en egen dator igår och lika så internet, så nu ska bloggen vara igång igen =) Har tränat mycket golf senaste två veckorna. men första veckan - efter sundsvall, så blev jag sjuk... halsfluss fick jag nämligen... =(  så ungefär idag är formen nästan helt tillbaka ! lagom till Riksfinalen i helgen. Nu har jag plugg och göra men nu vet ni hur det ligger till. hörs senare. PUSS

Om

Min profilbild

Rebecca Boström

19 årig tjej på vift i staterna! Här kan ni följa mitt liv i USA. Jag är en golfspelare som just nu befinner mig i Tyler, Texas, och pluggar på TJC, Tyler Junior College. Jag skriver om min vardag här i staterna och allt mellan himmel och jord!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela