REBECCA BOSTRÖM

Tillbaka efter skada!!

Publicerad 2011-06-25 08:08:07 i ,

Äntligen, är jag igång på riktigt igen. Min skada i knät som många ni vet om var värre än de trodde nere i Spanien... Jag hade nämligen ett antal frakturer i underbenet. Men jag är glad att det inte var något ledband eller korsband som inte gick av. Det tog mig två månader att bli bra, jag slapp gips när jag kom hem till Sverige men dessvärre fick jag dras med en stor ställning i en månads tid.

Men nog pratat om de! I veckan har jag spelat 96 hål... hehe nu är man som sagt igång ;-)
Mjukstartade med ett seriespel med Hagge GK damer. Vi åkte upp till Ö-vik och spelade i Div. 2 Norra.
Vi kom tillslut på en 2:a plats och jag tyckte vi gjorde ett bra jobb allihopa! Nästa omgång tar vi dom!

Efter den lite längre bilresan hann jag sova i 6 timmar sedan var det dags att dra vidare till Uppsala för tävling på Söderby GK. Det var dags för första omgången av Skandia Tour. Det var 36 hål dag 1 sedan var det matchspel som gällde. Jag klarade cuten efter 36 och gick vidare för att möta Anna Appert Lund. En riktigt bra spelare som går också går på Uppsala Golfgymnasium (tredje året i höst). Matchen var jämn. Jag ledde, hon ledde... båda spelade bra golf. Jag är riktigt nöjd med min insats. Det avgjordes på 17 onde och Anna vann. Men jag är som sagt nöjd ändå, jag hade inga resultatmål utan bara processmål. För att komma igång och känna sig trygg i spelet på banan. Det lyckades jag bra med och därmed spelade jag bra! KUL! Nu är jag igång. Nu står jobb och massa träning på schemat. Har fårr sommarjobb i Shopen i Hagge. Ska bli intressand.

Ha en bra Midsommar helg allesammans! <3

Om

Min profilbild

Rebecca Boström

19 årig tjej på vift i staterna! Här kan ni följa mitt liv i USA. Jag är en golfspelare som just nu befinner mig i Tyler, Texas, och pluggar på TJC, Tyler Junior College. Jag skriver om min vardag här i staterna och allt mellan himmel och jord!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela