REBECCA BOSTRÖM

förlåååååt

Publicerad 2013-08-29 19:29:48 i

sorry för att jag inte har uppdaterat någonting.. men det har hänt så mycket och jag har verkligen inte haft tid!
Nästan en vecka har gått och i måndags hade jag min första lektion. Jag är den enda internationella eleven i nästan alla klasser! hehe
Jag läser Writing, Reading, Study Skills och Mass Communication.
Ganska tufft att hänga med.. men det är bara att bita ihop!
Jag har även fått en roomie, Bailey! Jättegullig tjej från Dallas! De andra golftjejerna är super gulliga och vi är redan bästa vänner. Jessica, Paige, Ali, Sara, Morgan!
Det enda som är dålig är att maten är...... fet... bara pommes och pizza... försöker äta sallad och dricka vatten (vattnet smakar klor) men då skrattar de åt mig.. haha tur är väl att vi spelar golf och tränar! Igår spelade jag golf i 105 F...................... Jag höll på att svimma efter nio hål.. det är ungefär 35-40 grader i skuggan...
Men det är jäkligt roligt att vara här och jag trivs jättebra! Tävlingarna börjar om en månad så det är bara att köra på! Hoppas alla har det bra hemma, PUSS saknar er

Mitt "stora" rum!

Publicerad 2013-08-22 03:17:00 i

 
 
 
 
 
Ber om ursäkt för den dåliga kvallen på bilderna men jag får skylla mig själv..... Min Iphone och plånbok blev nämligen kvar på flygplanet i Chicago.. så fick köpa mig en ny Samsung här i staterna. Det får väl la duga!
 
Fick även en goddie bag av Karen med massa bra och ha saker! Girl stuff!
 
 

Dagen avslutas med skype-samtal med familj och människor som får mig att må extra bra!
Nu ska jag lägga mig i sängen och titta IDOL och äta gott. PUSS
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fått en amerikansk grandma!

Publicerad 2013-08-22 02:52:00 i

Hej alla goa och glada! Idag har varit en fantastisk dag!
Vid lunchtid idag så kom en jättegullig dam vid namn Karen och hämtade upp mig för en åktur in till stan. Karen bor vid en sjö strax utanför Tyler. Det var faktiskt Mamma som träffade henne när de satt och gjorde sina naglar tillsammans förra veckan. Karen lovade mamma att ta hand om mig och hjälpa mig med allt jag behövde!
 
Så idag visade hon runt mig i "det lite finare" området i Tyler och vi gick in på en stor Europeisk mataffär som var fantastiskt fräsch! Och affären hette just det... Fresh!
 
 
 
Det här va lite av de jag fick av Karen på affären, färskt bröd (ett som jag önskade och Karens favoritbröd som var chokladsmak!!!!)
Jättegod salami och brieost! mmmmums lyx!
 

Så jag fick en riktig studentmiddag ikväll...........................haha
 
 
 
 
 
 
Eftersom att det är ungefär 40 grader varmt här så förvarade vi maten i en stor kylväska i Karens Cadillac................... ;)
 
 
Lunch blev det på Applebees!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter den goda lunchen var det dags att göra lite nytta. Vi åkte till banken och fixade ett konto till mig här i staterna, jättebra! Skulle försöka förklara min stad och gata för damen som hjälpte mig.... hon förstod inte alls hur en stad kunde heta Smedjebacken... Nej för det första är det ingen stad utan en by sa jag.. du kan kalla den för Smith - hill............. och Kyrkogatan för Church - street................. haha dom kollade på mig och bara skratta... fatta inte varför men jajaaaa...haha
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just the beginning.....

Publicerad 2013-08-21 03:13:48 i

Äntligen har jag landat i USA...Texas....och till sist staden Tyler.
För två dagar sen vinkade jag av min älskade Mamma och Pappa. De har varit här med mig i 10 dagar, välbehövligt!
Så nu ligger jag i mitt ynka (typ) 9 kvadratmeters rum och bara tänker på hur jäkla bra jag har det. Än så länge är jag själv i mitt rum men imorgon (onsdag) så flyttar min roommate in. Vet inte exakt vem det är än men det är i alla fall en golfare! Hoppas hon är trevlig..................
Skolan börjar inte förens om en vecka, men som tur är så träffade jag och min familj ett par trevliga tyskar som kommer vara kvar här i Tyler några veckor till. Så idag var jag och Christal och shoppade hela dagen och hade det jättetrevligt! Perfekt!

Men nu tänker jag njuta av min sista kväll som ensam och kolla på en bra film, GOOD NIGHT!

Om

Min profilbild

Rebecca Boström

19 årig tjej på vift i staterna! Här kan ni följa mitt liv i USA. Jag är en golfspelare som just nu befinner mig i Tyler, Texas, och pluggar på TJC, Tyler Junior College. Jag skriver om min vardag här i staterna och allt mellan himmel och jord!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela