REBECCA BOSTRÖM

BRO HOF

Publicerad 2010-07-29 23:30:52 i ,

Har inte berättat att jag var ner till Skandinavian masters och kikade på grabbarna :)
Gick runt och tittade på dessa :


RICKI FOWLER



ROBERT KARLSSON



CHOI



PARNEVIK





Kikade även på den yngste spelaren, Victor Tärnström, min blivande klass kompis i Uppsala :)

TÄVLING AVBRUTEN...

Publicerad 2010-07-29 14:48:59 i ,




Regnet kom som ett paket på posten... vi visste att det skulle komma men att det skulle komma såhär mycket de räknade nog inte många med. Greenerna här i Karlstad gjorde så att bollarna fick vattenplaning... hehe!

Jag hann spela 9 hål innan de blåste av. Efter att ha stått på rangen kvällen innan så satt järnslagen där dom skulle ! även mina drives ! Jag började bra men på andra hålet slog jag i vattnet på ett kort hål två gånger så blev en tung fyrpel... efter det blev jag grymt förbannad så skickade en drive ner i vattnet och gjorde en dubbel på nästa hål... sen började jag slappna av  och tänkte att jag kunde göra ett bra avslut på ronden iaf, några birdies..



Då blev det en birdie, två hål efter birdie igen ... sen koppsnurr för birdie!
Spelade bra golf då =)
men den ronden spelades aldrig färdigt och räknades bort... =/




Första ronden funkade mina slag inte alls.. men jag försökte ändå scora bra, jag räddade otroligt mycket på mitt grymma närspel och puttar. Det blev en 77 (+5) och en hcp sänkning med 0.4 :)  BRA JOBBAT!
Andra rundan sabbade jag till det på första nio... jag fick nog igen från första ronden, slagen fortsatte och inte fungera, och nu var även närspelet kasst! det blev en rejäl 86:a................................ Fy skäms. Låg då på 17 plats.



Karlstad GK

Sitter i husvagnen med bästa Lina.

Publicerad 2010-07-27 22:15:33 i ,

Hejsan hoppsan från ett soligt Karlstad !

Inspel idag i hetta och tävlingsdags imorgon; Skandia tour Riks =)
Tog bara med mig långbyxor och ett par shorts och det blir detta väder... men vad händer med mina shorts? jo knappen lossnar... så tur man har Lina med sig ;) hehe :D
Vad tycker jag om banan då? ... jo den är fin, greenerna kunde varit snabbare, men dom duger! banan är lång, riktigt lång. Man är inte van att ha 200 in på ett par 4 :o  vantligt vis var det en järn femma man fick spela in med från 140 m .... kulkul :)

tror inte scorerna blir så jätte låga imorgon men jag ska bli den enda :D och lina... hehe :D

puss hej, mer bilder kommer i morgon !

hejhej träning

Publicerad 2010-07-17 12:49:36 i ,

Hejsan bloggläsare !

Nu har jag i onsdags varit och spelat Skandia cup Gruppkval i Rättvik, jag vann och gick vidare till nästa omgång som kommer äga rum på Mellringe i Örebro :) Går jag vidare där ifrån blir det Riksfinal ! Detta är sista året jag får vara med i denna roliga tävling... så kommer satsa sten hårt! :)  Nu kommande veckan har jag inga tävlingar, utan jag kommer vara hemma i Hagge och träna träna träna... Min nya tränare Johan, (även ny pro på Hagge gk) har gett mig massa tester jag ska göra de kommande två veckorna, lite putt tester och närspel. Efter att ha gjort dom testerna kan jag jämföra mig med proffsen på touren som har gjort samma tester. Jättebra!


Nu ska jag fortsätta jobba i shopen! 
ha det bra vänner :) puss

träning

Publicerad 2010-07-07 21:03:41 i ,

Golfträning på hagge ! tourigt....

Träning på Hagge !




Hade även besök av Lina =)  lite skoj hade vi också.. hehe !

Om

Min profilbild

Rebecca Boström

19 årig tjej på vift i staterna! Här kan ni följa mitt liv i USA. Jag är en golfspelare som just nu befinner mig i Tyler, Texas, och pluggar på TJC, Tyler Junior College. Jag skriver om min vardag här i staterna och allt mellan himmel och jord!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela